30.9.05

COP DE PEDAL PER LA DEFENSA DEL LLOBREGAT

Manifest

El proper diumenge, 16 d’octubre de 2005, diverses entitats us convidem a participar a una bicicletada reivindicativa que ens portarà des de l'Hospitalet, el Prat i Sant Boi fins a l'antiga desembocadura del riu Llobregat.

Amb el mateix esperit que ha impulsat les Plataformes en Defensa de l´Ebre i per una Nova Cultura de l´Aigua, volem iniciar un procés de recuperació ambiental i ecològica del riu.

Des del Projecte Llobregat reivindiquem un acostament de la ciutat al riu, començant per la creació d'un accés des de la nostra ciutat.

Convocatòria:

  • 10h – Sortida des de l'Hospitalet, el Prat de Llobregat i Sant Boi de la marxa popular, amb bicicleta, cap la nova llacuna del Delta, la Riera Vella, (antiga llera del Llobregat).

    Al Prat de Llobregat sortida des de l'estació de tren. A l'Hospitalet sortida simultània des de la rotonda d'Avinguda Carrilet-Rambla Marina (Estació FGC/Metro l'Hospitalet-Av. Carrilet) i des de l'estació de tren de Bellvitge. A Sant Boi sortida des de l'estació de FFCC.

  • 11:30hTrobada de les marxes al pont de Mercabarna.

    Des del pont observarem i comentarem el desviament del Llobregat, la nova desembocadura i la dàrsena marina.

  • 12:30h – Lectura del manifest del Llobregat al costat de la Segona Màquina, l’última masia a la vora del riu, i visita a la nova riera Vella.

  • 13:30h Acte de cloenda al costat de la Segona Màquina.

Us hi esperem!